AMU hygiejne kursus “Almen fødevarehygiejne”

Almen fødevarehygiejne
På dette kursus vil du bl.a. lære hvordan bakterierne udvikler sig i madvarer, og hvorledes du stopper denne udvikling ved brug af korrekte temperature. Dette kursus vil være godt til alle, der skal tilberede eller anrette mad, da man i slutningen af forløbet skal igennem en prøve, der giver adgang til det lovpligtige certifikat.


Mål
Ved gennemført kursus, opnår man den lovpligtige certificering, der indikerer at man har lært, hvordan man behandler madvarer. Samt at man bliver klar over hvilke følger, ukorrekt køkken hygiejne man indebære.

Detaljer
Forløb: 3 dage
Afdeling: Sukkertoppen, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby, Tlf: 35867086
Plankursus: Kurset afholdes inden for en fast start- og slutdato.
Skolefag: Almen fødevarehygiejne – obligatorisk certifikat

Læs mere her: http://www.kts.dk/kurser/euaktiviteter_show.asp?m_id=28&knr=2679&kursusid=2769

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>