AMU kurser på IBC i Kolding

AMU, som står for arbejdsmarkedsuddannelser, er kortere kompetencegivende kurser, som primært er målrettet mod ufaglærte og faglærte. Det er muligt at tage et AMU kursus eller stykke flere sammen alt efter behov, ønsker og mål, og så det er muligt at passe et arbejde ved siden af.

Økonomien omkring AMU kurser afhænger af dit uddannelsesniveau. Er du inden for AMU målgruppen, det vil sige ufaglært eller faglært, så kan du deltage på kurset til AMU pris. Hvis du derimod har en højere videregående uddannelse, som du har brugt inden for de sidste 5 år, så skal der betales fuld pris for deltagelse på et AMU kursus.

Er du i arbejde, imens du deltager på et AMU kursus, kan du søge om VEU godtgørelse, som er en arbejdstabsgodtgørelse, som svarer til 613 kr. pr. dag. 
Er du i tvivl om de ovenstående regler, er det altid en god ide at kontakte den pågældende uddannelsesinstitution.

Hos IBC kurser tilbydes der en række spændende AMU kurser indenfor mange forskellige områder. Er du vild med markedsføring, så udbydes der bl.a. grunduddannelsen i markedsføring, sociale medier, e-mail markedsføring samt digital kommunikation. 
Vil du dygtiggøre dig inden for web, så kan webshop manager, webredaktør, grafisk design, CMS workshop, website med joomla, billedbehandling m.m være noget for dig.

Er du interesseret i ledelse og HR, salg og service, økonomi og finans, eller andre områder, så kig forbi www.ibckurser.dk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>