AMU kursus i salg

Har man som ledig ret til efteruddannelse, og er man interesseret i en grundlæggende, overskuelig og intensiv salgsuddannelse af en varighed på blot 3 uger, så er muligheden der nu.

Hos IBS SalesUpgrade er de specialister i at udvikle og sammensætte uddannelsesforløb, som er både kompetencegivende og individuelt tilpassede, så man som deltager føler, at man får præcis de værktøjer, som man har brug for i sit arbejdsliv ude i virksomheden.

AMU kurset i salg er i høj grad en mulighed for at udvikle såvel personlige som faglige kompetencer, så man kan inddrage begge elementer i salgsarbejdet og derved opnå de bedst mulige resultater.

Adgang til uddannelsen har alle, der er ledige, og som har lyst til at arbejde med salg. Hvad enten det er som eksterne sælgere eller som interne sælgere og salgs backup, så er der plads til alle. Der er intet krav om en speciel adgangsgivende eksamen eller et vist erfaringsgrundlag for at kunne tilmelde sig et kursus.

Er man ledig med ret til uddannelse, og har man ikke en videregående eller en højere uddannelse, er det en god idé at undersøge, om man kan modtage den såkaldte VEU-godtgørelse. Der er kort fortalt tale om en form for arbejdstabsgodtgørelse til den aktuelle dagpengesats, som udbetales, når man er på kursus.

Hvis man er i tvivl om noget i forbindelse med kurset, kan man kontakte en kursuskoordinator på uddannelsesstedet og få svar på de spørgsmål, man måtte have i forbindelse med ansøgning og deltagelse i kurset.

Læs mere om kurset her: http://salesupgrade.dk/Salgsuddannelsen/salgsuddannelsen-i-ojenhojde.html

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>