Avanceret billedbehandling med Photoshop

På kurset i avanceret brug af Photoshop tager vi arbejdet med billedredigering et niveau op og professionalisere arbejdet med billedmaterialet yderligere. Kurset er for dig, som i forvejen har arbejdet med de grundlæggende funktioner i Photoshop, og som nu ønsker at stifte bekendtskab med de mere avancerede programfunktioner.

Idet vi arbejder med billedredigeringsopgaver af mere omfattende karakter, kommer vi omkring de udvidede funktioner, Photoshop CS5 tilbyder.

Med Avanceret billedbehandling bliver du i stand til at anvende de mere avancerede værktøjer i Photoshop CS5 og Photoshop Elements. Vi arbejder projektorienteret og udfordrer dig på såvel tekniske som kreative løsninger med brugen af billedbehandling på et højere niveau.
Gennem forløbet kommer vi igennem alle elementer af billedprocessen fra opsætning og redigering til præsentation af det færdige billedmateriale til brug i professionelt kommunikations- og marketingmateriale i din virksomhed.

Følgende AMU-fag indgår:
44361: DeskTop Publishing i virksomheden
45859: Billedredigering i medarbejderens jobfunktion

Læs mere om kurset her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>