Billedbehandling med Photoshop

På dette kursus i billedbehandling anvender vi Photoshop CS5 til at gøre dig i stand til at redigere billedmateriale og klargøre det til professionel brug i f.eks. brochurer, på hjemmesiden eller i præsentationsmateriale for virksomheden. Vi introducerer dig til de forskellige grundlæggende funktioner i Photoshop og kommer omkring de forskellige værktøjer til blandt andet fritlægning af motiv, retouchering og brug af lag i redigeringen.

Med kurset i Photoshop bliver du klædt på til at varetage billedredigeringen til kommunikationsmateriale, som kan bruges i både trykte og online medier. Vi arbejder for eksempel med forskellige grafiske virkemidler, med lagring og filformater og med selve præsentationen af det færdige billedmateriale.

Målet med forløbet er, at du bliver fortrolig med Photoshop værktøjet og de grundlæggende funktioner, så du selv kan varetage billedredigeringsopgaver til brug i kommunikation og marketing i din virksomhed.

Følgende AMU-fag indgår:
44361: DeskTop Publishing i virksomheden
45859: Billedredigering i medarbejderens jobfunktion

Læs mere om kurset her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>