E-mail markedsføring

E-mail markedsføring er et praktisk orienteret kursus, der klæder dig på til god e-mailbrug. Idet vi arbejder med konkrete cases, e-mail eksempler og kampagnedesigns, lærer vi dig at planlægge og udføre en e-mail markedsføringskampagne fra start til slut.

Vi introducerer dig blandt meget andet til opbygning af læserskare, design af e-nyhedsbrev samt analyse og evaluering af kampagner. Fokus er, at din virksomhed med din indsats skal kunne optimere resultaterne af jeres e-mail indsats.

Med emner som åbningsfrekvens, e-mail marketingsystem og det juridiske aspekt både i Danmark og internationalt arbejder vi os igennem, hvordan en god og effektiv e-mail kampagne designes og sættes i gang. Du lærer at tilskære budskab til formatet, at anvende den rette teknik inden for mediet samt at evaluere indholdet og resultatet af dit nyhedsbrev eller din kampagne, så optimeringen bliver en fortløbende proces for virksomheden.

Dit udbytte af kursusforløbet er lige til at omsætte til praksis, og du kan med fordel arbejde med relevante opgaver for din virksomhed undervejs på selve kurset.

>> Læs mere her <<

Følgende AMU-fag indgår:
45954: E-service og online kommunikation
45564: Online kommunikation til jobbrug
45854: Webkommunikation – tekster til nettet

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>