Grafisk Design BASIS

På Grafisk Design BASIS lærer du de grundlæggende funktioner og muligheder med Photoshop, InDesign CS5 og Illustrator at kende, så du selv bliver i stand til at arbejde mere professionelt med værktøjerne. Vi arbejder på grundlæggende niveau med at give dig et godt kendskab til hele den grafiske proces, der foregår eksempelvis i en kommunikations- eller marketingafdeling, når nyt materiale er i støbeskeen – til både trykte og online medier.

Med Grafisk Design BASIS lærer du at lave en grafisk opsætning med programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign CS5. Med Photoshop lærer du at kunne redigere billeder og lave simple billedmanipulationer, som gør dit billedmateriale klar til brug i kommunikationsmateriale, mens vi i InDesign arbejder med de grundlæggende redskaber til at arbejde med grafik til eksempelvis logo. Illustrator giver dig med opsætning af billede og tekst mulighed for at gøre materialet klar til offentliggørelse.

Følgende AMU-fag indgår:
40025: Medvirken til udvikling af virksomhedens tryksager
44361: DeskTop Publishing i virksomheden
44397: Kommunikation – virksomhedens image
45859: Billedredigering i medarbejderens jobfunktion
40804: Elektronisk korrektur med pdf

Læs mere om kurset samt se datoer for undervisning her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>