Konstruktion af website med gratis CMS (Joomla)

Joomla er et moderne, gratis CMS-system, du kan anvende til at opbygge og vedligeholde et website. Med et kursus i Joomla bliver du i stand til selv at konstruere en hjemmeside fra bunden, idet vi arbejder med alt fra designskabeloner og artikler til søgemaskineoptimering og e-koncepter.

Målsætningen med kurset er, at du skal opbygge et site og gå derfra fuldt klædt på til at vedligeholde det med alt, hvad det indebærer af grafik, teknik og strategiske hensyn.

På kurset i Joomla starter vi fra grunden med analyse af din målgruppe og planlægning af markedsføringsstrategien for din online indsats. Hermed bliver du i stand til at udvikle virksomhedens online koncept og til at arbejde med differentieret kommunikation til forskellige målgrupper på hjemmesiden. Kurset omfatter også en introduktion til weblogs og e-nyhedsbreve, som kan understøtte dit website og dermed underbygge din overordnede webstrategi.

>> Læs mere <<

Følgende AMU-fag indgår:
45951: Kundeanalyse og e-strategi
45952: Udvikling af e-koncepter og produktdifferentiering
45954: E-service og online kommunikation
45956: E-teknologi og online opdatering

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>