Konstruktion af website med gratis CMS (WordPress)

Med WordPress kan du opbygge, designe og administrere dit eget website, og på kurset kommer vi omkring alle værktøjerne, der gør dig i stand til at arbejde med konstruktionen af en professionel hjemmeside.

WordPress er et gratis CMS-system, som tilbyder alle de moderne funktioner, der skal til for at skabe en solid online platform, og vi arbejder med alt fra design og tiltrækning af de rette besøgende til interaktion med andre medier og evaluering af webindsatsen.

Med et WordPress kursus klæder vi dig på til selv at konstruere et website fra bunden. Vi behandler blandt andet temaer som blogteknologi, samspil med nyhedsbrev og sociale medier samt personlig dialog med diverse interessenter. Gennem hele kurset holder vi for øje, hvordan du og din virksomhed kan få mest muligt ud af investeringen i online markedsføring, og kurset introducerer dig ligeledes til de forskellige muligheder, statistik via Google byder på i forhold til evaluering af jeres webkommunikation.

Følgende AMU-fag indgår:
40995: Nye kunder via viral markedsføring
45951: Kundeanalyse og e-strategi
45954: E-service og online kommunikation
45956: E-teknologi og online opdatering

Læs mere om kurset her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>