Kreativ konceptudvikling

På Kreativ Konceptudvikling sættes der gang i tankerne. Ved hjælp af en række kreative værktøjer og praktiske metoder lærer du at arbejde med alle aspekter af den kreative proces til idéudvikling. Vi lærer dig at arbejde praktisk med brainstorming og kreativ konceptudvikling, idet vi arbejder med den kreative proces fra start til slut.

Med engagerede oplægsholdere og relevante virksomhedsbesøg introducerer vi dig til koncepter og værktøjer, der kan anvendes i praksis i eksempelvis markedsføringen i din virksomhed.

Med et kursus i Kreativ konceptudvikling bliver du i selv til selv at stå for den kreative proces – fra A-Z. Vi kommer omkring alt fra brainstorming og identificering af målgrupper til udvikling og udarbejdelse af en drejebog for eksempelvis en event.

Vi giver dig et overblik over hele processen og giver dig værktøjer til både idéskabelse, udførelse og kritisk evaluering, der sikrer, at de kreative tanker kan skabe resultater.

Læs mere her

Følgende AMU-fag indgår:
44247: Markedsføring
45686: Branding af oplevelsesprodukter
40339: Events
45808: Konceptanvendelse

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>