Video til nettet

’Et billede siger mere…’ Det er en kliché, men de visuelle medier byder faktisk på mange muligheder for dig og din virksomhed, idet de giver muligheder for at fortælle mere levende og engagerende historier til de besøgende webbet.

På dette praktisk orienterede AMU kursus arbejder vi hands-on med videooptagelse og redigering, så du kan skabe brugbart og fængende videomateriale til brug på nettet. Kurset er for dig, der arbejder med web og online kommunikation og kunne tænke dig at lægge et mere levende aspekt til virksomhedens præsentationsmateriale på nettet.

Video til nettet gør dig i stand til selv at arbejde professionelt med planlægning, optagelse og redigering af videomateriale og digitale billeder. Med udgangspunkt i redigeringsprogrammet Adobe Premiere Elements arbejder vi med materiale til for eksempel produktpræsentationer, virksomhedsprofiler og e-handel.

Vi arbejder med hele processen fra udarbejdelsen af storyboard til optagelsesteknikker og filformat og endelig redigering og klargøring af materialet. Desuden omfatter kurset en introduktion til brugen af de sociale medier til offentliggørelse af dine videoer.

Læs mere her

Følgende AMU-fag indgår:
45909: Videooptagelse
45855: Videoredigering
45859: Billedredigering

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>