Webredaktør

Uddannelsen til Webredaktør er tilrettelagt, så du kommer omkring alle de mange aspekter af opsætning og vedligeholdelse af en hjemmeside. Vi starter fra bunden med at konstruere et website med det gratis CMS-system Joomla og arbejder os frem gennem alt fra kundeanalyse og målretning til billed- og videoredigering til præsentationsmateriale på siden. Målet med uddannelsen er at klæde dig på til selv at varetage funktionen som webredaktør i en professionel virksomhed med alt, hvad det indebærer af kendskab til alt fra designskabeloner til online opdatering.

Med Webredaktør-uddannelsen bliver du i stand til selv at opbygge et website i overensstemmelse med virksomhedens e-strategi og i tråd med den øvrige kommunikationsstrategi. Vi arbejder praktisk orienteret med e-teknologi og online kommunikation og behandlinger blandt andet med artikler, menupunkter, tekst og grafik til nettet og usability. Derudover introduceres du for værktøjer til søgemaskineoptimering, som kan sikre dit website de gode placeringer på Google, ligesom vi kommer omkring samspillet med de sociale medier og den øvrige webkommunikation.

Følgende AMU-fag indgår:
40342: Design af hjemmesider med CMS
40995: Nye kunder via viral markedsføring
44183: Anvendelse af principper for webopbygning
44185: Praktisk webopbygning og vedligeholdelse
44186: Virksomheders websider – Tekst og grafik
45564: Online kommunikation til jobbrug
45854: Webkommunikation, tekster til nettet
45855: Videoredigering
45859: Billedredigering
45909: Videooptagelse
45951: Kundeanalyse og e-strategi
45952: Udvikling af e-koncepter og produktdifferentiering
45953: E-markedsføring og reklameindsats
45954: E-service og online kommunikation
45956: E-teknologi og online opdatering

Læs mere om Webredaktør kurset her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>